fbpx

Art Creation Legacy

Polisi Dan Privasi

Art Creation Legacy Sdn Bhd

Dengan mengunjungi laman web Art Creation Legacy Sdn Bhd atau membuat pesanan di laman web ini, anda telah menerima dan bersetuju dengan syarat yang dinyatakan dalam polisi ini.

Pengumpulan Data :

Untuk membuat pesanan, anda mesti memberikan kami maklumat tertentu seperti nama, alamat e-mel, alamat penghantaran, maklumat pembayaran, dan maklumat perkhidmatan yang anda pesan.

Anda juga boleh memilih untuk memberikan kami maklumat peribadi tambahan (dalam catatan semasa pembayaran atau e-mel mengenai maklumat anda) sekiranya anda menghubungi kami secara langsung.

Mengapa Art Creation Legacy Sdn Bhd memerlukan maklumat anda dan bagaimana ia digunakan?

Art Creation Legacy Sdn Bhd berhak mengumpul, menggunakan dan menyebarkan maklumat anda termasuk :

– untuk keperluan perkhidmatan, sebagai contoh sewaktu anda mengisi tempahan, untuk menyelesaikan pertikaian atau untuk kegunaan bantuan khidmat pelanggan;

– apabila anda telah memberikan persetujuan anda, yang mana anda boleh membatalkan pada bila-bila masa, seperti dengan mendaftar untuk senarai mel kami;

– jika perlu untuk mematuhi kewajipan atau perintah mahkamah atau berkaitan dengan tuntutan undang-undang seperti menyimpan maklumat mengenai pembelian anda jika dikehendaki oleh tax law;

– untuk mengekalkan akaun dan rekod; dan

– untuk memaklumkan anda mengenai berita, acara, aktiviti dan perkhidmatan yang dijalankan oleh Art Creation Legacy Sdn Bhd.

Segala maklumat, gambar dan video adalah hak milik Art Creation Legacy Sdn Bhd. Tidak boleh digunakan untuk sebarang tujuan pengiklanan atau peribadi tanpa keizinan bertulis daripada pihak kami.

Scroll to Top